Over ons


De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Tafelavonden

Een Tafelaar is om te beginnen lid van zijn eigen lokale Tafel, die tweemaal per maand bijeenkomt. Tafelavonden kennen een vliegende start dankzij presentaties van leden of gastsprekers. Wat volgt is vaak een boeiende discussie, waarbij leden inzicht krijgen in elkaars meningen, kennis, werkveld en uitdagingen. Ieder heeft vanuit zijn eigen professie en denkwereld een unieke inbreng waar alle anderen van kunnen leren. Inspiratie staat voorop, vriendschappen worden verrijkt en verdiept.

Serviceprojecten

De Nederlandsche Tafelronde is niet specifiek een serviceclub, maar zet zich wel op bijzondere wijze in voor de samenleving. Het lidmaatschap van de Tafelronde brengt met zich mee om hieraan op geheel eigen wijze en mogelijkheden een bijdrage te leveren. Lokale Tafels kennen elk hun eigen goede doelen en ondersteunen daarnaast het landelijke serviceproject. Dat is vaak een langlopend project dat per jaar door de leden wordt gekozen.

Tafelnummers

Iedere Tafel heeft zijn eigen nummer. De Ronde Tafel Vlaardingen heeft nummer 56. Dit is de 56ste Tafel die is opgericht in Nederland.

Contactgegevens

Bestuur 2023-2024

Bestuursmotto: Op Volle Toeren

Voorzitter: W van Drimmelen; voorzitter@rt56.nl
Secretaris: K de Pretzel; secretaris@rt56.nl
Penningmeester: S Ringelberg; penningmeester@rt56.nl

Voor vragen over deze site: pro@rt56.nl

Vergadering

1e maandag van de maand
Locatie: Restaurant Proost

3e vrijdag van de maand
Locatie: Op locatie

Contact


Heeft u vragen of wilt u contact met ons, laat hieronder uw naam en gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze sponsors

Goede doelen

Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen, structureel of met een eenmalige bijdrage. Benieuwd hoe en wie wij steunen?

Lees verder

Sponsoren

Wordt u sponsor van De Ronde Tafel 56 Vlaardingen, dan maakt u niet alleen onze evenementen mogelijk maar steunt u vooral alle goede doelen die wij jaarlijks een handje helpen.

Lees verder

Activiteiten

Door elk jaar meerdere, aansprekende evenementen (mede) te organiseren, bieden wij onze sponsors exposure en zorgen wij dat de goede doelen extra onder de aandacht komen.

Lees verder