Onze sponsors


De Ronde Tafel 56 Vlaardingen heeft als bestaansreden het steunen van maatschappelijke doelen in Vlaardingen. Dit doen wij door het organiseren van leuke en sprankelende evenementen. Maar die zijn alleen mogelijk met de hulp van sponsoren. Wilt u ons helpen om die mooie events te realiseren? Dan kunnen wij samen de goede doelen in Vlaardingen voorzien van een mooie financiële bijdrage. Kies een van onze sponsorpakketten of word Vriend van RT56. Wij zijn dankbaar voor elke vorm van steun!

Sponsors

Als u sponsor wordt van De Ronde Tafel 56 Vlaardingen dan helpt u niet alleen bij de realisatie van onze evenementen, maar steunt u vooral onze goede doelen. Tijdens de evenementen zorgen wij dat uw bedrijf of organisatie de nodige exposure krijgt. Bij het steunen van specifieke events kunnen wij voor extra of gerichte publiciteit zorgen waarbij uw bedrijfsnaam duidelijk onder de aandacht komt. Maar het belangrijkste is dat we samen zorgen dat we Vlaardingse goede doelen helpen om hun werk te kunnen doen. Mocht u meer willen weten of een pakket willen afsluiten, neem dan contact met ons op.

Vrienden van RT56

Word Vriend van RT56. Met een jaarlijkse bijdrage van 56 euro helpt u ons enorm om een of meerdere van onze goede doelen te steunen. Juist als Vriend van RT56 houden we u nauwgezet op de hoogte van onze evenementen en bent u als eerste aan de beurt als de inschrijving van onze activiteiten van start gaat. 

Steun ons, en word vandaag nog Vriend van RT56!

Doneer nu!